Set bijuterie, bratara si cercei in roz deschis si auriu

175.00 USDGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Bratara

Bratara handmade Sengabeads , 19.5 x 3.5 cm, inchidere reglabila

Marime cercei: 7 x 2.5 cm

Tehnica Soutache este o tehnica traditionala, in care snururile colorate impletite cuprind cristale Swarovski, margele de sticla, cristale, pietre semipretioase, pietre naturale, aceste doua componente fiind imbinate printr-un snur transparent. Lumea bijuteriilor este una foarte bogata si fiecare bijuterie este creata dupa un design unic si un proces de productie exclusiv manual.

Stilul Soutache e unul de care te indragostesti usor. Dezvoltat de francezi in secolul 16, tehnica poarta numele firului matasos folosit ca element de baza.

Bijuteriile create in tehnica Soutache sunt usoare, bogate in detalii si au in general forme organice spectaculoase, de inspiratie baroca. Vor fi mereu centrul atentiei, deci asorteaza-le la o tinuta simpla, care sa le puna in valoare.

Coletul este trimis in 2-4 zile lucratoare, iar in cazul in care produsul este la comanda, se mai adauga timpul de manufacturare 4-8 zile lucratoare.

Daca aveti intrebari despre bijuterii va rog nu hesitati sa ne contactati :)Bratara handmade Sengabeads , 19.5 x 3.5 cm, inchidere reglabilaMarime cercei: 7 x 2.5 cmTehnica Soutache este o tehnica traditionala, in care snururile colorate impletite cuprind cristale Swarovski, margele de sticla, cristale, pietre semipretioase, pietre naturale, aceste doua componente fiind imbinate printr-un snur transparent. Lumea bijuteriilor este una foarte bogata si fiecare bijuterie este creata dupa un design unic si un proces de productie exclusiv manual.Stilul Soutache e unul de care te indragostesti usor. Dezvoltat de francezi in secolul 16, tehnica poarta numele firului matasos folosit ca element de baza.Bijuteriile create in tehnica Soutache sunt usoare, bogate in detalii si au in general forme organice spectaculoase, de inspiratie baroca. Vor fi mereu centrul atentiei, deci asorteaza-le la o tinuta simpla, care sa le puna in valoare.Coletul este trimis in 2-4 zile lucratoare, iar in cazul in care produsul este la comanda, se mai adauga timpul de manufacturare 4-8 zile lucratoare. Daca aveti intrebari despre bijuterii va rog nu hesitati sa ne contactati :)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: USD
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii Manage Personal Data